maandag 13 april 2009
Melathron
Melathron..
Vandaag was ik even complimentjes in ontvangst aan het nemen op werk van een groepje die zaterdag bij mij had gegeten, en om het paasmenu door te spreken voor a.s. zaterdag.
Het menu voor pasen is:
Easter-soup
Spring salad with asparagus, marinated artichokes, goat cheese,
croutons and an easter egg
Layers of thin sliced veal loin with musterd-filo and marinated cabbage
Slow roasted rack of lamb with marinated red beets, sauce flavoured
with anise and pommes dauphine
or
Surf and Turf of beef filet with shrimps, sauce bearnaise and ratatouille
Lemonpie with merengue and a "bonbon" of honey with chocolate and nuts
and a dutch egg-liquour
Foto's volgen nog( zondag ergens.) Vanaf aanstaande woensdag gaat het restaurant 7 dagen per week open, ik krijg een nieuw gasstel( met induktie), een nieuwe spoelkeuken, en ga nog ff babbelen over een nieuwe snijmachine en misschien een vacuummachine.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Het ziet er gezellig uit in het restaurant.....
BeantwoordenVerwijderenook het menu ziet er goed uit.....
Het is te hopen dat de grieken van advocaat houden.....