maandag 13 april 2009

Melathron



Melathron..
Vandaag was ik even complimentjes in ontvangst aan het nemen op werk van een groepje die zaterdag bij mij had gegeten, en om het paasmenu door te spreken voor a.s. zaterdag.
Het menu voor pasen is:
Easter-soup

Spring salad with asparagus, marinated artichokes, goat cheese,
croutons and an easter egg

Layers of thin sliced veal loin with musterd-filo and marinated cabbage

Slow roasted rack of lamb with marinated red beets, sauce flavoured
with anise and pommes dauphine

or

Surf and Turf of beef filet with shrimps, sauce bearnaise and ratatouille


Lemonpie with merengue and a "bonbon" of honey with chocolate and nuts
and a dutch egg-liquour

Foto's volgen nog( zondag ergens.) Vanaf aanstaande woensdag gaat het restaurant 7 dagen per week open, ik krijg een nieuw gasstel( met induktie), een nieuwe spoelkeuken, en ga nog ff babbelen over een nieuwe snijmachine en misschien een vacuummachine.

1 opmerking:

  1. Het ziet er gezellig uit in het restaurant.....
    ook het menu ziet er goed uit.....
    Het is te hopen dat de grieken van advocaat houden.....

    BeantwoordenVerwijderen